Andreas Welin arbejder på galvmaleri i Haderslev 2020

I de senere år har Haderslev investeret i gavl-kunstværker af meget forskellig slags og i juni 2020 færdiggjorde streetartisten Andreas Welin et stort gavlmaleri i anledning af markeringen af Danmarks overtagelse af det nordlige Slesvig i 1920.
Andreas Welin, 26 år født i Sønderborg, bor og arbejder i København og internationalt. Han har bl.a. 2 mål. Han stræber efter; at nyde livet så længe han kan, arbejde med det  bedste han ved og kender til, det vil sige dét, han gør nu! Og at inspirere andre, som han selv er blevet inspireret af bl.a. helt i opstarten af karrieren af rapperen og grafittikunstneren L:RON:HARALD.
I de seneste 9 år har han opbygget uddannelse i live og grafitti/street kunst. Andreas Welin har gennem den samme årrække rejst til store dele af verden, fra street art mekkaet
Melbourne i Australien, til USA, London, Holland, både for at udføre opgaver, udvælge steder, samarbejde med de bedste streetart folk, man kan tænke sig.

Han har udført bestillingsopgaver i både ind– og udland. Senest i Haderslev. Han har over 500 store og små værker bag sig. Det er nu hans levevej.
Gavlmaleriet (Storegade 51) er inspireret af enkle regionalt orienterede elementer og det at kunne spejle sig i hinanden.

Se udviklingen i Andreas Welins arbejde på gavlmaleriet i Haderslev i galleriet herunder. Klik på et billede for at forstørre. 

 SE INVITATION TIL AFLØRING HER.
Projektet er realiseret i et samarbejde mellem kunstneren, Haderslev Kommunes 2020 fondsmidler*, Kultursamvirket* for Haderslev Kommune og Haderslev Kunstforening.
*Financierer projektet.

Yderliggere oplysninger ses på: https://www.welin-one.com/ 

Presseomtale kan forefindes her:

Tvsyd

Jv.dk